tisdag 4 maj 2010

Mack Beats spelar skivor på Pleasant 6/5!


På torsdag mellan 21-01 kör vi loss på Pleasant med Mack Beats. Kvällen kommer bjuda på en tung mix av allt från Drake till Chromeo till AYLA! Och som pricken över i:et serveras dom godaste drinkarna i stan!

KOM FÖRBI!!

13 kommentarer:

Tommy sa...

Hej Stor ser att du ska spela på the show på Berns den 14 maj. Jag hoppas inte att du är medveten om att Berns är inblandat i en facklig konflikt och satt i blockad eftersom att de har sparkat 7 av sina städare för att de ville ha ordentliga löner rätt att vara hemma med sina barn när de var sjuka osv. att spela på den galan är som att spotta alla som arbetar för skitlön och blir utnyttjade i ansiktet. Det vore att spotta alla vi som bor i förorter och har skitkneg men bara försöker hanka oss fram för att våra barn ska slippa leva på soc.

Anonym sa...

Hej Tommy, jag förstår din åsikt men tycker att du överdriver en smula eftersom det är inte Berns i sig som bokar akterna, det är arrangörer som jobbar precis som dig o mig och bor ute i förorten, som i det här fallet har hyrt in sig i Berns lokaler för att anordna dessa galor. Om man ska ta till överdrift är det som att hata alla amerikaner för att Bush är därifrån. Kanske blev konstigt där men hoppas du förstår, arrangörer hyr bara in sig i stället.

tommy sa...

men Stor hjälper till att dra in pengar till ett totalvidrigt företag som har satt i system att utnyttja människor på samhällets botten. Jag har inga som helst problem med Stor jag tycker han är en grym artist men däremot om han spelar på Berns är han inget mer än en äcklig svartfort. och det är inget mer än sanningen tyvärr. Och det finns för den delen fler ställen i stan som man kan hyra in sig på om man vill köra en gala. Det enda han kommer bidra till den kvällen är att hjälpa till att sno pengar från de som redan blir bestulna.

Anonym sa...

OK, nu tycker jag att du överdriver lite för mycket, känner du Stor personligen för att kunna dra slutsatser att kalla han "äcklig svartfort"? Du har nog ingen aning om vad Stor är för människa och du behöver nog inte anstänga dig mer för att dömma han eller någon annan, Gud som dömmer. Stor har ingen med Berns politik att göra och bara för att han uppträder där så tar han inte deras sida, återigen till mitt exempel, bara för att du bor i USA så betyder det inte att du stödjer Bush, Obama eller någon annan terrorist....... lägg ner.

tommy sa...

Nej jag känner inte Stor personligen men du är ju definitivt en svartfort om man väljer arbetsköparens sida i en fackligt strid. Och hur hade du tänkt att ditt usa argument skulle hålla ihop? det är ju skillnad på att bo i ett land med en galen president och att stödja den eller hur? Jag har inget som helst problem med amerikaner däremot har jag ett problem med republikaner det är ju en jävla skillnad. Och att genom att spela på berns så stöder man ju aktivt berns politik vare sig man vill eller inte.

// Tommy

Anonym sa...

ja och hela AYLA stödjer barnarbete med deras Nike skor!

Anonym sa...

Haha Tommy ät bajs, STOR stöder Berns lika mycket som du stöder Tommy Hillfiger genom att kalla dig för Tommy gå o byt namn innan du snackar.

Anonym sa...

hahaha

brytburken sa...

Vad är det frågan om? Har hela världen skaffat medlemskap i folkpartiet?

Klart man köper Nike. Man vill inte se ut som en lodis med tofflor eller sån skit. Men det här handlar om en arbetskonflikt. Inte kosumentmakt.

Ett gig på nåt brattställe? Mot att stödja dom här städarna som Berns har knullat?

Labyrint har redan hoppat av. "Ett enat folk" som en av deras låtar heter.

Stor är väl inte en så politisk artist. Därför vore det mäktigt med stöd från honom, för det här är större än hiphop.

Anonym sa...

Har Labyrint hoppat av?

Anonym sa...

Brattställe? Märks att Syndikalisterna inte är Berns publik iaf. Testa att gå dit en onsdag är en lördag och ni kommer märka att 90% av publiken är invandrare och folk från förorten. Berns är en av få ställerna som inte diskriminerar och samtidigt är stället som spelar den bästa musiken med B-Line, DJ TARO, VIET-Naam och Zoulias som är utan tvekan stockholms om inte sveriges bästa DJ'S. Berns är nog enda stället på Östermalm som inte är Bratställe. Missförstå mig inte för att jag stödjer inte deras behandling mot städarna nånstans men jag tror att varenda jävla krog i stan har städare under samma arbetsförhållanden, om rätt ska vara rätt så tycker jag att man ska BOJKOTTA alla krogar med svart arbete, inte bara Berns. Till o med Mcdonalds har svart arbetskraft. Musiker är musiker, politiker är politiker.

brytburken sa...

OK my bad. har bara vart i stockholm några ggr i mitt liv. tog folk på orden när dom sa att det var brattställe.

Ja man borde bojkotta alla klubbar med svartarbete. Men det vore omöjligt. Nästan alla klubbar o restauranger har det som du säger.

Grejen är att vid Berns har dom öppen konflikt. Det finns chans för dom att flytta fram sina positioner. Och som rapstjärna kan man enkelt stödja dom väldigt mycket. Precis som Labyrint gjorde.

Anonym sa...

hahaha bästa konversationen i aylabloggens historia....heeeeeeeelt meningslös!