måndag 2 februari 2009

PROCESSEN UTE NU!!!

Vi är idag glada att kunna presentera det sprillans nya albumet Processen, från Stockholmsduon Mohammed Ali - en av de absolut hetaste och mest lovande hiphopgrupperna i Sverige just nu.

Efter premiären av singeln Porten som mp3 och video här på Whoa tog sig låten in på flera av radiostationerna runt om i landet (Metropol, P3 Street, P3 Hiphop, P3 Svea, Din Gata, Come Clean, Karlstad Rocks m.fl), och hyllningarna har inte varit sena. Bland annat beskriver de legendariska bröderna MasseChepe och Salla (se bl.a. the Latin Kings) kollektivet Ayla(Mohammed Ali, StorCarlito & Mack Beats) som framtiden inom svensk hiphop och Processen som den bästa svenska hiphopskivan på 10 år.

Mohammed Ali gick förut under namnet UKN (Underklassen) och består utav rapparna Moms och Alias Ruggig. De bildades i början av 2000-talet och har tidigare släppt demon Ingen Annanstans (2003) och mixtapet Genesis Vol. 1 (2005). Den nya plattan, Processen, är en del av en triologi som senare också kommer att innefatta albumen Processen fortsätter (släpps till sommaren) och Slutprocessen(släpps mot slutet av året).

LADDAR NER PROCESSEN  HÄR 

Inga kommentarer: